The Style Shrink Kleed jezelf gelukkig

unlock your style

Kraak moeiteloos de code van jouw persoonlijke stijl.

Een foolproof methode om je iedere dag en overal fantastisch te voelen in je kleding. 

De online cursus van manon meijers

 • Reken af met kledingstress en wordt verliefd op je outfit en je kast
 • Vind moeiteloos de stijl die perfect bij jou past
 • Ontdek wat jouw Stijl Archetypes zijn – en hoe je dagelijks jouw eigen unieke Stijl Archetype-mix maakt     
 • Weet voor elke bui en voor elke gelegenheid voortaan precies wat je uit je kast moet trekken… én wat je eraan toe moet voegen voor jouw perfecte garderobe

Hoe je alle aspecten van jou kunt vangen in één stijl, waardoor jij je niet alleen eindelijk – iedere dag en overal – fantastisch gaat voelen in je kleding, maar de wereld ook geweldig op jou gaat reageren


Je bent een vrouw van de wereld. Je hebt alles in je leven op orde. Alleen die kast nog steeds niet.

Het lijkt je héérlijk om iedere dag moeiteloos de perfecte outfit uit je kast te toveren.

Maar op dit moment:

 • Vind je je looks vaak nogal saai.
 • Raak je eerst in paniek wanneer je een uitnodiging voor iets leuks krijgt. Want wat moet je aan?!
 • Koop je alles wat los en vast zit. Je schiet met hagel en dus weinig raak.
 • Voel je je met regelmaat ongelukkig in de outfit die je aangetrokken hebt.
 • Ben je garderobe-nieuwsgierig. Je wil dolgraag weten hoe je er op je allerbest uit zou kunnen zien.
 • Ben je garderobe-gefrustreerd. Je schiet met regelmaat in de stress ’s ochtends voor de kast. 
 • Heb je een kast vol spullen maar nooit iets om aan te trekken.
 • Draag je vaak steeds hetzelfde. Never change a winning outfit is je motto. 
 • Zoek je steeds de hulp of bevestiging van anderen. 
 • Voel je je af en toe de sukkel die als enige niet snapt hoe het stijlspelletje precies werkt.·     
 • Ben je ervan overtuigd dat elke dag er geweldig uitzien misschien wel gewoon niet voor jou is weggelegd.

Stel je eens voor dat je relatie met kleding vanaf nu geweldig zou zijn.

Je zou ‘s ochtends voor je kast staan. Even bij jezelf checken hoe je je voelt en hoe je dag eruit gaat zien. En voor ieder mogelijk scenario zou je vervolgens precies weten wat je graag aan zou willen trekken. Zonder te twijfelen.

Je zou je niet meer druk maken om wat je omgeving van je outfit vindt. Je weet namelijk precies wat je outfit zegt en waarom ie zo goed bij jouw karakter past. Je blaakt van het zelfvertrouwen en dat is niet alleen aantrekkelijk voor jezelf maar ook voor je omgeving.  Ineens lees je ook de kleding van anderen en begrijp je wat ze je onbewust vertellen.

Shoppen zou een ontspannende bezigheid zijn. Een winkel ramvol met rekken is niet meer overweldigend voor je. Je filtert moeiteloos eruit wat bij je past. Je laat je door niets of niemand meer gek maken. Je doet geen miskopen meer en wacht… vind je shoppen nou ineens leuk?! 

Je hebt geen metamorfose nodig om dit te kunnen bereiken. Of een volledig nieuwe garderobe.

Je hoeft alleen maar te begrijpen hoe kleding werkt. Hoe het kan dat je je in de ene outfit fantastisch voelt en in de andere afschuwelijk. Ook al leek ie in de winkel nog zo te gek. Of stond ie bij je vriendin zo leuk. 

Wat je nodig hebt is een methode. Die je stap voor stap helpt de code van je eigen stijl te kraken.

– zonder dat je urenlang moodboards moet maken die je vervolgens nog steeds niets vertellen –
– zonder dat je eerst nog stapels miskopen moet doen –

Zodra je eenmaal ziet hoe kleding werkt, kun je er nooit meer anders naar kijken.


En heb je nooit meer het advies van anderen nodig om er zelf op je best uit te kunnen zien. 

unlock your style.

Inmiddels hebben duizenden vrouwen hun stijl al gevonden met mijn unieke methode. Ik combineer mijn jarenlange ervaring als stylist met de wetenschap van psychologie. 

Je kunt jezelf namelijk echt gelukkig kleden. Maar dat kan alleen als jij het zélf ook echt doet. In deze online training laat ik je door middel van video’s, tekst, beeld en een masterclass binnen no time je eigen beste stylist worden. Ineens ga je zien hoe je  je stijl kunt laten kloppen met wie jij bent. Kleding is je tweede huid. Zorg er dus maar beter voor dat je letterlijk lekker in dat vel zit. 


Testimonials

SERIEUZE AANRADER

Dit is het tegenovergestelde van alles wat ik ooit gelezen of gehoord heb. Maar wat is het waar en vooral zo leuk om te doen! Ook als je super fashionminded bent kun je hier nog heel veel van leren. Ik was altijd al gek op kleding en shoppen maar heb er naast lol nu ook rust in. Ik zit lekkerder in mijn vel en doe veel minder miskopen.
Marcia,
38, palliatief verpleegkundigE

Was een modemeisje maar is nu pas echt gelukkig gekleed.

GEEFT ZO’N GOED GEVOEL

Alles wat ik gekocht heb na The Style Shrink, dat draag ik! Als je nu tegen mij zegt: ik kom je over een uur ophalen, we gaan naar een feestje, dan heb ik geen stress meer. Ik heb alleen maar leuke dingen in mijn kast hangen die bij mij passen. Het geeft zo’n goed gevoel dat je de dingen die je in je kast hebt hangen ook gewoon leuk vindt en draagt. Ik raad dit iedere vrouw aan om dat ze juiste zetje te krijgen


Toke

tandartsassistente

Zag door al haar kleding haar stijl niet meer. 

LIFE
CHANGING

Dankzij Manons methode is eindelijk de verbinding tussen m’n binnenkant en m’n kleding gelegd. Ineens snap ik mijn stijl en ben ik dus meer stijlbewust. Ik krijg niet alleen meer complimenten dan ooit maar merk ook dat het me zekerheid, zelfvertrouwen en meer lef geeft. Een positieve spiraal waar ik wel aan kan wennen! 

aLEXANDRA
43, pscycholoog

Zocht eindeloos naar haar stijl voordat ze The Style Shrink ontdekte.

Dit krijg je als je meedoet

Je krijgt mijn complete methode om je eigen stijl te vinden en die altijd en overal toe te kunnen passen. 

De training bestaat uit: 

 • De Ultieme Stijl Test
  • Onze unieke en superleuke test, die strak staat van de verborgen psychologische koppelingen waardoor je straks weet welke Stijl Archetypes écht bij jouw karakter horen. Zij zijn de basis en de sleutel voor jouw eigen stijl.

 • Vijf modules waarin je jouw Stijl Archetypes zo goed leert kennen dat ze bijna als je beste vriendinnen gaan voelen.
  • Waarna je je moeiteloos voor elke gelegenheid weet te kleden. Zonder jouw eigenheid te verliezen. Of het nu gaat om je werk, je vrije tijd of een feest
  • Waarna je kleding kunt lezen. Je gaat het volledig snappen en zien. Alsof je een geheime code hebt gekraakt en je eindelijk begrijpt waarom je je geweldig voelt in een bepaalde outfit en verschrikkelijk in de andere
  • Die ervoor zorgen dat je straks weet wat je kleding je precies vertelt. En die je dus ook helpt om als een soort geheim agent te zien wat anderen vertellen met hun kleding. 
  • Die maken dat alles wat met kleding te maken heeft weer leuk en ontspannen wordt

 • Cheat Sheets met alle stijlelementen van jouw Stijl Archetypes

Zei er iemand… BONUS?

 1. DE OPNAME VAN MIJN ONLINE MASTERCLASS.
  • Hierin beantwoord ik de meestgestelde vragen, laat ik je zien hoe ik shop aan de hand van Stijl Archetypes en laat ik je de diepere laag van je Stijl Archetypes zien

Gun jezelf dit

De grootste fout die je kunt maken, is denken dat je kleding oppervlakkig of niet zo heel belangrijk is

Die overtuiging krijg je van jongs af aan mee. Als je ervoor kiest die vast te houden en een beetje aan te blijven modderen, is dat misschien wel het domste wat je kunt doen.

‘Het is maar kleding’. Maar voor je kast staan is bijna het eerste wat je ‘s ochtends doet. Je kunt een hele Miracle Morning achter de rug hebben maar je stress levels en interne criticus schieten gelijk weer op standje overdrive als je blijft balen van je kleding. 

‘Het is maar kleding’. Maar heb je je weleens bedacht hoeveel tijd, geld en frustratie je getwijfel en onzekerheid erover je kost? 

‘Het is maar kleding’. Maar het is het eerste wat binnenkomt. Het eerste wat iets over jou zegt. Ook al wil je dat niet. Dan kun je maar beter zorgen dat het iets zegt wat jij ook wilt zeggen, toch? 

 ‘Het is maar kleding’. Hoe lekker dus, dat je met zoiets ogenschijnlijk simpels, wat je ie-de-re dag voor de rest van je leven zult moeten blijven doen zo’n groot verschil kunt maken in je gemoedstoestand? 

Je kunt het nog heel lang blijven uitstellen tot ‘morgen’. Of volgend jaar. Of besluiten dat je morgen echt andere kleding gaat dragen. Of kopen. 

Of je neemt de beste beslissing van je leven en drukt je twijfel over kleding uit alsof het je laatste sigaret is.


GEZONDE KLEEDLUST GEKREGEN

Wat een verfrissende manier om nieuwe dingen te leren. Fijne balans tussen video, tekst en beeld. Zo verhelderend. Ik snap nu eindelijk waarom ik soms zo twijfel. Ik begrijp nu hoe het werkt. Tot ziens miskopen!


Maaike,
34, creativeHad pre-Style Shrink nooit iets om aan te trekken maar shopte zichzelf misselijk.

IK ZIE
HET NU
ZELF

Ik kocht eigenlijk altijd dingen die een ander leuk stonden. Een mega inloopkast vol en ik wilde er eigenlijk nog een kast bij. De grap is dat ik niets aantrok. Nu ken ik mijn stijl archetypes van A tot Z en zie ik eindelijk zelf wat bij mij past. 


Vera
36, voedingscoach 

Had genoeg spullen om een dorp aan te kunnen kleden. Kleed nu eindelijk zichzelf. En behoorlijk gelukkig. 

EINDELIJK
SNAP
IK HET

Dit is zo geweldig! Dit is echt iets heel nieuws en ik snap nu ook waarom ik me soms ongemakkelijk voel in mijn kleren op mijn werk. Ik leer zoveel over mezelf en mijn eigen stijl. Dank dank!Barbara

44, psycholoog


Wist al alles over psychologie maar snapt nu ook de psychologie van haar kast. 


 

Ik ben Manon Meijers.

Oftewel, The Style Shrink.

Ik heb ruim 15 jaar zowel voor als achter de schermen als stylist gewerkt.

Sinds anderhalf jaar noem ik mezelf stylistoloog en combineer ik mijn jarenlange ervaring als stylist met de wetenschap van de psychologie. 

Iedere dag kreeg ik de vraag van vrouwen hoe ze hun eigen stijl konden vinden. Welke kleding ik bij ze vond passen. Het frustreerde me mateloos dat ik niet de tijd had om ze allemaal 1 op 1 te helpen. Ik weet namelijk wat de kracht van kleding is en welk verschil het kan maken. Niet alleen voor het plaatje. Zelfvertrouwen werkt in alles door. 

Ik heb me ruim twee jaar lang vol overgave gestort op het ontwikkelen van een methode, waarmee ik alle vrouwen moeiteloos hun eigen stijl kan laten vinden. Waarvan ze niet alleen zien dat het bij ze past, maar waarvan ze ook voelen dat het klopt.

Mijn Stijl Archetypes gaan verder waar andere stijl omschrijvingen stoppen. Ze maken je zelfs bewust van bijzonderheden aan je karakter of patronen in je leven. 

Ik had je al verteld dat kleding allesbehalve oppervlakkig is, toch? 

Voor mij is het belangrijk dat jij je zelfverzekerd voelt. Sterker nog, het is mijn missie dat je lachend voor je kast en je spiegel staat. Omdat daarmee iedere dag opnieuw begint. 

Mijn doel is dat je mij na mijn trainingen niet meer nodig hebt. Je bent straks namelijk de beste stylist die je jezelf ooit had kunnen wensen. 

Als je klaar bent om de code van jouw stijl te kraken, dan open ik met het grootste plezier de poorten van mijn online academy voor je.

Postief tegengeluid

Ik vind Manon echt een enorm fijn, empatisch en positief geluid in een maatschappij waar we continu worden verteld dat we alles aan onszelf moeten verbeteren. FIJN!

Esther,
Huisarts, 44

spijker op zijn kop

Tijd voor een nieuwe blik op mezelf en op mijn kledingkast. Thanks Manon. Het is opeens zo duidelijk geworden. Je slaat de spijker op de kop!


Diane,
copywriter, 36

Manon snapt het!

Manon is een soort vriendin geworden die je helpt met het ontdekken van je eigen stijl. Het is heel duidelijk en ze heeft ook nog eens onwijs veel humor!


Eline,
47, projectmanager

Voor wie is ‘UNLOCK YOUR STYLE’ geschikt?

‘UNLOCK YOUR STYLE’ is perfect voor jou als…

 • Je klaar bent voor een echte verandering
 • Je bereid bent je daar aan te committen – I’ll make it fun!
 • Je niet kunt wachten om iedere dag lachend voor je kast en je spiegel te staan

‘UNLOCK YOUR STYLE’ is niet geschikt voor je als…

 • Je eigenlijk het meest gelukkig wordt van oplossingen als kleurenwaaiers en musthave-lijstjes
 • Je het stiekem fijn vindt om je kleding als excuus te gebruiken voor al het andere wat je uitstelt tot morgen
 • Je mij bloedirritant vindt. Ik kom 90% van de trainingen in video’s voorbij… dus doe jezelf dat dan absoluut niet aan 😉

nieuwe
kijk

Ok. Dit is het tegenovergestelde van alles wat ik ooit heb geleerd over kleding. 
Maar wat is het waar en vooral: 
leuk om te doen! 


Jessie,
29, advocaat

eindelijk geen
miskopen

Ik ben zo enthousiast! Ik snap nu ineens waarom bepaalde items in de kast blijven hangen en waarom ik me er niet fijn in voel. Ik ga zoveel minder miskopen doen! Manon, dank!! 

Noelle,

35, freelancer

Vernieuwend en leuk

Super leuke en vernieuwende manier van leren. Fijne balans tussen video’s, tekst en beeld. Oefeningen zijn leuk en verhelderend. Christel,

46, docent

Heb je vragen? Wij hebben antwoorden

FAQ’s:

Kan ik deze training in mijn eigen tijd en eigen tempo volgen?

Absoluut. Of je ervoor kiest om elke week een module te volgen, of alle modules ineens is volledig aan jou. De training blijft na aanschaf voor altijd van jou. Als we er tussentijds updates aan toevoegen dan zijn die gratis voor jou.

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Dat durf ik op dit moment nog niet te zeggen. Dat is ook per persoon afhankelijk. Maar geloof me: het is geen studie. Het is vooral waanzinnig leuk en verhelderend en het zal altijd minder tijd zijn dan dat je nu twijfelend kwijt bent voor je kast. Bovendien is de rust die je ervoor in retour ontvangt, een kleine investering van je tijd meer dan waard.