The Style Shrink

about the style shrink

WAT:

The Style Shrink is een e-learning platform en gaat over persoonlijk stijladvies. Verschillende modules helpen jou om erachter te komen hoe jij je het beste kunt kleden. Ook leer je welke stijl het beste bij jou past. 

Wat er anders is aan The Style Shrink, in vergelijking met andere mode- en styling merken, is dat we in de online lessen ook jouw binnenwereld meenemen. Er gaat een hele psychologie achter kleding schuil. En The Style Shrink laat je daarom iets anders doen dan bijvoorbeeld alleen je kast op kleur en soort sorteren (omdat dat makkelijker werkt in de ochtend). 

Nee, wij leren je eerst om erachter te komen wat jouw relatie is met kleding. Wij geven je inzicht in waarom jij bewaart en verzamelt (shopt). Zo leren we je om niet continue in dezelfde valkuilen te trappen. En op die manier word je écht gelukkig van jouw kledingkast en voorkom je miskopen in de toekomst.  

The Style Shrink
About The Style Shrink

WAAROM: 

The Style Shrink is opgericht door Manon Meijers. Zij gelooft dat ieder mens zich gelukkiger kan kleden. Zelfverzekerder ook, en meer succesvol. Kleding is veel meer dan alleen praktisch, mooi, stijlvol of de laatste mode volgend. Kleding is een instrument om persoonlijkheid vorm te geven en indrukken achter te laten. Tenminste… dat kan het zijn. In veel gevallen is kleding een struikelblok. 

Bijna iedere vrouw kent het gevoel: je staat voor een overvolle kast met kleding, en je hebt niets om aan te trekken. Of je stapt een ruimte in en je voelt dat andere mensen jou, aan de hand van jouw kleding, de maat nemen. 

Er gaat achter kleding een heel complexe structuur van psychologische patronen schuil. We zien ons uiterlijk en kleding nu vaak nog als iets oppervlakkigs en noodzakelijks, terwijl het een enorme gelaagdheid heeft en de meest doeltreffende manier is om een onuitwisbare indruk te maken, je persoonlijkheid te versterken, je meer zelfvertrouwen te geven en zelfs je doelen te bereiken. 

De persoonlijke missie van Manon Meijers:

“Ik wil vrouwen leren hoe ze hun eigen stijl kunnen vinden, hoe ze kunnen weten wat bij hen past en hoe ze weer blij voor de spiegel kunnen staan. Ik wil ze laten afrekenen met een ongezond zelfbeeld en ze vol zelfvertrouwen door het leven laten gaan. Ik ga vrouwen stap voor stap afscheid laten nemen van alles wat het niet leuk maakt om ’s ochtends voor de kast te staan.

VOOR WIE:

We trekken allemaal iedere dag kleren aan en we zijn de enige soort op deze aarde die dat doen. Dat maakt dat ‘je kleden’ echt iets typisch menselijks is. We maken ons er druk over, we vinden iets van de kleding van anderen en we hebben er (veelal ongeschreven) afspraken over. The Style Shrink is er dus voor iedereen. Omdat vrouwen meer druk ervaren op het gebied van hun uiterlijk, is dit platform specifiek op vrouwen gericht. Wat niet betekent dat je er als man niets van op kunt steken ;).

the style shrink

F*ck Fashion, hallo Style Shrink

Al ruim vijftien jaar werk ik als stylist. Of zoals dat officieel heet: fashion stylist. En toch durf ik je met droge ogen te vertellen dat ik werkelijk helemaal niets…

9 april 2020
bikini word je dus dom

Van je bikini word je dus dom

Kleding, dat gaat toch alleen over de buitenkant? Nou, nee. Er is gek genoeg een hele sterke band tussen wat we aan hebben en hoe we ons voelen.De wereld van…

8 april 2020
steigers moet hijsen

Waarom je juist nu jezelf in de steigers moet hijsen

Grote kans dat je dit artikel leest in je joggingpak. Of in je huispak of yogatights met een groot t-shirt. Met je berensloffen aan. Grote kans dat je in ieder…

7 april 2020
Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang tips, aanbiedingen en de laatste updates over mijn activiteiten.