The Style Shrink Kleed jezelf gelukkig


MIJN BOEK ‘KLEED JEZELF GELUKKIG’

Op 6 oktober zag mijn boek (lees: baby) ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ het levenslicht. Het resultaat van iets waar ik maandenlang gigantisch veel liefde in heb gestopt. En ik kan niet wachten tot -ie in jouw armen ligt! Denk jij nu: ‘yeah right, de zoveelste stylist met een boek.’ Wacht dan even met afhaken. Dit boek bevat namelijk álles wat jij en ik 25 jaar eerder hadden willen weten. 

KLEED JEZELF GELUKKIG:
JE BENT GEEN APPEL OF PEER!

Met meer dan 15 jaar ervaring als stylist kriebelt het tot in mijn roodgelakte teennagels om al mijn kennis uit de doeken te doen. Omdat ik elke vrouw gun wat ik weet. Ik sta te popelen om je uit te leggen waarom jij geen appel, peer, omgekeerde driehoek of whatever bent. Waarom je kunt stoppen met screenshots maken van outfits op Instagram. En waarom je alle (ongeschreven) regels over kleding volledig kunt loslaten. 

BESTEL & ONTDEK JE EIGEN STIJL

Ik ga je helpen antwoord te krijgen op de vraag: welke stijl past nu écht bij mij? Ik ga je leren hoe je voorgoed afrekent met miskopen en je kledingkast omtovert tot een garderobe vol liefde. Ik ga je helpen afscheid te nemen van alles wat het niet leuk maakt om ’s ochtends voor de spiegel te staan. En je laten zien hoe jij jezelf gelukkig kunt kleden. Ben jij klaar voor de rest van je leven? 

Geef ‘kleed jezelf gelukkig’ cadeau

Als je dit boek niet voor jezelf bestelt, doe het dan voor je vriendin, je moeder, je dochter of je collega. Zie het als een bijzonder cadeau waar ze haar leven lang plezier van heeft. Oók (lees: helemáál) als ze zich al leuk kleedt. Want dat je dit boek koopt of krijgt, impliceert niet dat je nu iets niet goed doet. Het betekent dat je je wilt verdiepen in iets wat je dagelijks doet. Trust me, jij gaat punten scoren met dit cadeau.

heel veel
inzichten

Ik kreeg dit boek van een vriendin en ben er heel erg blij mee! Al na de eerste hoofdstukken zoveel inzichten gekregen. Manon legt alles helder en kundig uit, maar ook met humor en persoonlijke anekdotes. Aanrader voor iedereen die minder kledingstress wil!

Mirelle

KLEED JEZELF GELUKKIG – LEZERES

 Zwaar onder
de indruk

Ik loop al jaren tegen problemen aan mbt kleding en mijn uiterlijk. Elke dag kijk ik naar mezelf in de spiegel en weet gewoon niet meer wat bij mij past. Niemand kon me verder helpen en ik word doodmoe van alle tips en tricks die mij om de horen vliegen. Ik ben zo blij dat vandaag eindelijk het boek binnen is gekomen en ik nu al op helft ben (HET LEEST ALS EEN TREIN!!). Voor iedere vrouw die echt op zoek is naar een makkelijke methode die lang houdbaar blijft: dit boek is alles!

Annika

KLeed jezelf gelukkig – lezeres

wauw!
wauw!

Wauw, in één ruk uitgelezen. Dit is dus zo’n boek waarvan je je leven lang plezier hebt. Ik ben ervan overtuigd dat heel veel vrouwen er iets aan kunnen hebben. Ik kocht dit boek niet omdat ik mezelf niet leuk kan kleden, maar puur ter verdieping. De inzichten die dit boek me hebben gebracht, gaan me zóveel miskopen besparen.

Leanne

KLEED JEZELF GELUKKIG – LEZERES