The Style Shrink

BESTEL NU MIJN BOEK ‘KLEED JEZELF GELUKKIG’

Op 6 oktober zag mijn boek (lees: baby) ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ het levenslicht. Het resultaat van iets waar ik maandenlang gigantisch veel liefde in heb gestopt. En ik kan niet wachten tot -ie in jouw armen ligt! Denk jij nu: ‘yeah right, de zoveelste stylist met een boek.’ Wacht dan even met afhaken. Dit boek bevat namelijk álles wat jij en ik 25 jaar eerder hadden willen weten. 

Kleed jezelf gelukkig: je bent geen appel of peer! 

Met meer dan 15 jaar ervaring als stylist kriebelt het tot in mijn roodgelakte teennagels om al mijn kennis uit de doeken te doen. Omdat ik elke vrouw gun wat ik weet. Ik sta te popelen om je uit te leggen waarom jij geen appel, peer, omgekeerde driehoek of whatever bent. Waarom je kunt stoppen met screenshots maken van outfits op Instagram. En waarom je alle (ongeschreven) regels over kleding volledig kunt loslaten. 

Bestel ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ en ontdek je eigen stijl

Ik ga je helpen antwoord te krijgen op de vraag: welke stijl past nu écht bij mij? Ik ga je leren hoe je voorgoed afrekent met miskopen en je kledingkast omtovert tot een garderobe vol liefde. Ik ga je helpen afscheid te nemen van alles wat het niet leuk maakt om ’s ochtends voor de spiegel te staan. En je laten zien hoe jij jezelf gelukkig kunt kleden. Ben jij klaar voor de rest van je leven? 

Geef ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ cadeau

Als je dit boek niet voor jezelf bestelt, doe het dan voor je vriendin, je moeder, je dochter of je collega. Zie het als een bijzonder cadeau waar ze haar leven lang plezier van heeft. Oók (lees: helemáál) als ze zich al leuk kleedt. Want dat je dit boek koopt of krijgt, impliceert niet dat je nu iets niet goed doet. Het betekent dat je je wilt verdiepen in iets wat je dagelijks doet. Trust me, jij gaat punten scoren met dit cadeau.

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang tips, aanbiedingen en de laatste updates over mijn activiteiten.