The Style Shrink Kleed jezelf gelukkig

Heb je een vraag? Dikke kans dat -ie hier tussen staat, inclusief het antwoord (joh). Mocht jouw vraag er niet tussen staan, schroom dan niet om te mailen.

  1. Wat betekent The Style Shrink?

Shrink is slang voor psycholoog of psychiater. Het is een knipoog naar het feit, dat je op dit platform en in onze E-learning Modules stijladvies krijgt waarbij we ook altijd je binnenwereld meenemen. Omdat we namelijk geloven dat kleding een heel belangrijk verlengstuk is van jezelf. Bij een shrink ga je op zoek naar jezelf. Bij The Style Shrink ga je op zoek naar je eigen stijl, die bij jou zelf past. We geven je alle tools die we hebben om dat ook goed te kunnen doen. Maar je gaat zelf met deze tools, in de Modules, aan de slag.

We geven je dan ook geen advies voor één oufit. Of voor één seizoen. Nee, als je het hele programma doorlopen hebt, dan weet je hoe je je het beste kunt kleden, voor de rest van je leven. 

  1. Hoe werkt jullie E-learning?

We hebben een eigen methode ontwikkeld. Aan de hand van een test. Die test is heel erg gericht op wat bij jouw persoonlijkheid past. Per les, leer je deze methode steeds meer toepassen. Na iedere les snap je steeds beter wat bij jou past en hoe je je het beste kunt kleden. We werken met online trainingen. Als je een online training koopt, krijg je ‘m in je mail en kun je ‘m doorlopen tenzij anders vermeld. Als je een online training doorlopen hebt, heb je de E-learning dus in zijn geheel afgerond.

In iedere online training leer je door middel van tekst, beeld, visuals, video’s en oefeningen stap voor stap je eigen stijl kennen & je kleding issues tackelen. 

  1. Voor wie is dit programma bedoeld?

Voor alle vrouwen. Sorry, mannen. Misschien komt er in de toekomst ook nog iets voor jullie. The Style Shrink is er voor vrouwen in alle maten, vormen, kleuren en leeftijden. Voor vrouwen die garderobe-nieuwsgierig zijn of die last hebben van garderobe-verwarring. Wanneer vrouwen garderobe-nieuwsgierig zijn, zijn ze benieuwd of datgene wat ze dragen, ook daadwerkelijk het beste bij ze past of het beste in ze naar boven haalt. Ze zijn nieuwsgierig of ze het op dit moment goed doen qua kleding, of dat iets anders misschien leuker voor ze zou kunnen zijn. Wanneer vrouwen in garderobe-verwarring zijn, worstelen ze vaak met hun kast en met hun spiegel. ‘Shrink’ kun je dan ook met een knipoog bekijken. Je hoeft geen gigantisch probleem te hebben om toch heel veel te kunnen leren. Andersom geloven we ook, dat we de dames die kleding wel echt een oerwoud vinden waar ze door heen moeten worstelen kunnen verlossen uit hun lijden. 

  1. Is dit programma er zodat je stylist kunt worden?

Voor jezelf: ja. Voor anderen: nee. Je mag alle inhoud uit dit programma gebruiken om zelf gelukkig en vol zelfvertrouwen voor je kledingkast te staan. De Stijl Archetype Test geeft jou de tools die je nodig hebt en in de overige Modules leer je ze toe te passen. En word je de personal stylist en personal shopper die je nooit eerder had. En hartstikke leuk als je je Tante Bets op een verjaardag dan een keer een tip geeft over iets wat je bij ons geleerd hebt. Maar niets uit deze Modules mag echter gebruikt of ingezet worden voor iets of iemand anders dan voor jezelf.