The Style Shrink Kleed jezelf gelukkig

WIE IS THE STYLE SHRINK?

DIE STYLISTE, DIE VAN DE MODEPOLITIE, DIE VAN BOULEVARD, DIE LANGE, DIE VAN GUUS MEEUWIS.

DIE, INDERDAAD.

Manon Meeuwis. Trekt binnen no time de juiste outfit voor de juiste persoon uit de rekken. Runde het grootste stylingbureau van Nederland, dat ze trouwens ook zelf had opgezet. Kleedt al zo’n 15 jaar tv persoonlijkheden en artiesten. Was drie seizoenen de styliste van het befaamde RTL-programma Hotter Than My Daughter. Streed samen met Thijs Willekes tegen de Nederlandse modemisdaad in ‘De Modepolitie’. Zat als lifestyledeskundige achter de desk bij RTL Boulevard. Gaf workshops door het hele land en ontdekte dat een meer serieuze benadering van kleding noodzakelijk was. Volgde haar hart, verdiepte zich meer en meer in de psychologie achter kleding, en slingerde begin 2020 online platform The Style Shrink de wereld in. Lanceerde in datzelfde jaar haar boek ‘Kleed Jezelf Gelukkig’. Is vastberaden om zoveel mogelijk vrouwen gelukkig voor hun kast en stralend voor de spiegel te krijgen. Helpt ook jóu de code achter kleding te kraken. 

“Shrink is slang voor psycholoog. En net als bij een echte psycholoog, is het mijn bedoeling om je waardevolle inzichten te geven. Inzichten die ertoe leiden dat jij je eigen stijl vindt, waardoor je ’s ochtends weer met plezier voor je kast staat.”

WAT is the style shrink?

The Style Shrink is een e-learning platform dat gaat over het ontdekken van je eigen stijl. Verschillende programma’s helpen jou erachter te komen hoe jij jezelf kunt kleden op een manier die bij je past. Heb je je eigen stijl eenmaal ontdekt, dan helpt The Style Shrink je om ‘m te rocken. Zodat je in elke situatie jezelf kunt zijn.

Wat The Style Shrink anders maakt dan andere platforms over stijl, is dat ik jouw leven wil veranderen.

Er gaat een complexe psychologie achter kleding schuil, en daarom neem ik in alles wat ik doe jouw ‘inner self’, oftewel jouw binnenwereld mee. The Style Shrink laat je iets anders doen dan bijvoorbeeld je kledingkast op kleur en categorie sorteren.

Alleen door écht iets toe te voegen aan jouw leven, kan mijn missie slagen.

Waarom is The Style Shrink op de wereld?

Te vaak wordt kleding nog gezien als iets noodzakelijks en oppervlakkigs, terwijl het een enorme gelaagdheid heeft. Het is de meest doeltreffende manier om je persoonlijkheid te versterken en een onuitwisbare indruk achter te laten, maar ook om je meer zelfvertrouwen te geven, en zelfs je doelen te bereiken. Kortom, kleding is zoveel meer dan alleen praktisch, mooi, stijlvol of de laatste mode volgend. Tenminste… dat kan het zijn. In veel gevallen is kleding een struikelblok. En daar steek ik een stokje voor. 

Ik geloof dat ieder mens zich gelukkiger kan kleden. Daarom is mijn missie om elke Nederlandse vrouw haar eigen stijl te laten ontdekken, waardoor ze iedere dag opnieuw gelukkig voor haar kast en stralend voor de spiegel staat. 

Voor wie is The Style Shrink er?

The Style Shrink is er voor iedereen. Omdat vrouwen meer druk ervaren op het gebied van hun uiterlijk, is dit platform specifiek op vrouwen gericht. Wat niet betekent dat je er als man niets van op kunt steken ;-).