The Style Shrink

about manon meijers

Manon Meijers raakte tijdens haar studie Film- en Televisiewetenschappen aan de UvA getriggerd door het vak Imago & Beeldvorming. Ze switchte onmiddellijk van studie en rondde de Artemis Stylingacademie af, waarna ze haar eigen stylingbureau oprichtte. 

Al zo’n 15 jaar kleedt ze een scala aan televisiepersoonlijkheden & artiesten. Ze was drie seizoenen de styliste in het RTL-programma Hotter Than My Daughter, vormde samen met Thijs Willekes ‘De Modepolitie’ en was te zien als lifestyledeskundige voor RTL Boulevard. De laatste jaren focust ze zich meer en meer op haar missie om vrouwen een positiever zelfbeeld te geven middels een bewustere houding ten opzichte van hun kleding.

Begin 2020 richtte ze Style Shrink op, een platform over kleding, uitstraling en zelfvertrouwen.

VEEL VROUWEN HEBBEN EEN HAAT-LIEFDE-VERHOUDING MET KLEDING. TERWIJL IEDERE VROUW ZICH DAGELIJKS AAN MOET KLEDEN. ALS JE WEET HOE JE JEZELF HET BESTE KLEEDT, DAN DRAAGT DAT BIJ AAN EEN GEZONDE DOSIS ZELFVERTROUWEN. JE KUNT JEZELF ECHT GELUKKIGER KLEDEN. EN DAAR GAAT THE STYLE SHRINK OVER.

DISCLAIMER:

Ik ben Manon Meijers, The Style Shrink. Ik ben geen psycholoog en beweer dat ook niet te zijn. Psychologen hebben een wetenschappelijk inzicht in zaken van hoofd en hart en over het functioneren van ons zijn. Ik heb dat over het functioneren van stijl en over zaken die zich in kledingkasten afspelen. Mocht jij naar aanleiding van teksten op deze site of modules die je bij ons volgt het gevoel hebben dat je wat meer hulp nodig hebt op persoonlijk vlak: dan kan ik je alleen maar aanmoedigen. Neem een coach, vind een therapeut en lucht je hart. Het leven is te kort, te mooi en te bijzonder om er niet elke dag het beste van te maken.
Ik hoop dat ik je met mijn platform kan stimuleren om het beste uit jouw garderobe te halen. En ik hoop daarmee, ook een beetje uit jouw leven.

the style shrink

F*ck Fashion, hallo Style Shrink

Al ruim vijftien jaar werk ik als stylist. Of zoals dat officieel heet: fashion stylist. En toch durf ik je met droge ogen te vertellen dat ik werkelijk helemaal niets…

9 april 2020
bikini word je dus dom

Van je bikini word je dus dom

Kleding, dat gaat toch alleen over de buitenkant? Nou, nee. Er is gek genoeg een hele sterke band tussen wat we aan hebben en hoe we ons voelen.De wereld van…

8 april 2020
steigers moet hijsen

Waarom je juist nu jezelf in de steigers moet hijsen

Grote kans dat je dit artikel leest in je joggingpak. Of in je huispak of yogatights met een groot t-shirt. Met je berensloffen aan. Grote kans dat je in ieder…

7 april 2020
Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang tips, aanbiedingen en de laatste updates over mijn activiteiten.