The Style Shrink Kleed jezelf gelukkig

DE ULTIEME STIJLTEST: DOE DE TEST EN ONTDEK JOUW DRIE STIJL ARCHETYPES.

Geeft je kleding jou met regelmaat stress? Sta je ’s ochtends twijfelend voor de kast? Maak je op Instagram het ene na het andere screenshot van outfits en lukt het je maar niet om je eigen stijl te vangen? Ben je he-le-maal klaar met miskopen? En hunker je naar de stijl die je elke dag opnieuw vol zelfvertrouwen inzet, zonder ‘m ook maar een seconde saai te vinden? Dan heb ik nieuws voor je: die eigen stijl ligt ook voor jou binnen handbereik. En ik ga je helpen ‘m te ontdekken.

HEB JIJ EEN KAST VOL MET SPULLEN MAAR NOOIT IETS OM AAN TE TREKKEN?

Wat: Met ‘De Ultieme Stijltest’, zet je de eerste stap op weg naar je eigen stijl. In 2 uur tijd leer ik je dat je je kleding voor je kunt laten spreken. Maar vooral: welke persoonlijke Stijl Archetypes (no stress, ga ik je allemaal uitleggen) naadloos bij jouw karakter passen en hoe je ze toepast. Niet voor één grillig modeseizoen: nee, voor de rest van je leven. (Ik suggereer hiermee inderdaad dat je over 25 jaar nog steeds plezier hebt van deze aankoop.)

Hoe: Door middel van een online training die bestaat uit een test, visuals, teksten, video’s en oefeningen.

Ga je je hierdoor zelfverzekerder voelen? Yeah baby! Maar hé, voel je tot niets verplicht. Je kunt wachten tot het probleem zichzelf oplost #gaatnietgebeuren. En je kunt het geld natuurlijk ook uitgeven aan een nieuw kledingstuk #datbinnennotimeweerachterinjekastbelandt. 

 

life
changing

Dankzij Manons methode is eindelijk de verbinding tussen m’n binnenkant en m’n kleding gelegd. Ineens snap ik mijn stijl en ben ik dus meer stijlbewust. Ik krijg niet alleen meer complimenten dan ooit maar merk ook dat het me zekerheid, zelfvertrouwen en meer lef geeft. Een positieve spiraal waar ik wel aan kan wennen! 

Sandrien

43, psycholoog

Zocht eindeloos naar haar stijl voordat ze The Style Shrink ontdekte.

 

 

ECHT MIJN
STIJL

Voordat ik met The Style Shrink begon leunde ik altijd op anderen. Vriendinnen, winkelmedewerkers. Als andere mensen mij iets adviseerden dan was ik op dat moment heel overtuigd. Maar daarna kwam de twijfel. Vervolgens voelde ik me juist heel erg opgelaten en totaal niet mezelf. Terugbrengen durfde ik vaak niet. Nu geef ik minder geld uit maar heb veel meer spullen. Ik koop eindelijk wat echt bij mij past.

Josephine

29, GRAFISCH ONTWERPSTER

Had al 32 moodboards en ontelbaar veel adviezen achter haar kiezen. Kiest nu vol zelfvertrouwen zelf.  

 

serieuze aanrader

Dit is het tegenovergestelde van alles wat ik ooit gelezen of gehoord heb. Maar wat is het waar en vooral zo leuk om te doen! Ook als je super fashionminded bent kun je hier nog heel veel van leren. Ik was altijd al gek op kleding en shoppen maar heb er naast lol nu ook rust in. Ik zit lekkerder in mijn vel en doe veel minder miskopen. 

Marcia

38, palliatief verpleegkundige

was een modemeisje maar is nu pas echt gelukkig gekleed.

 

GEEFT ZO’N GOED GEVOEL 

Alles wat ik gekocht heb na The Style Shrink, dat draag ik! Als je nu tegen mij zegt: ik kom je over een uur ophalen, we gaan naar een feestje, dan heb ik geen stress meer. Ik heb alleen maar leuke dingen in mijn kast hangen die bij mij passen. Het geeft zo’n goed gevoel dat je de dingen die je in je kast hebt hangen ook gewoon leuk vindt en draagt. Ik raad dit iedere vrouw aan om dat ze juiste zetje te krijgen

Toke

Tandartsassistente

Zag door al haar kleding haar stijl niet meer.

 

EINDELIJK SNAP IK HET

Dit is zo geweldig! Dit is echt iets heel nieuws en ik snap nu ook waarom ik me soms ongemakkelijk voel in mijn kleren op mijn werk. Ik leer zoveel over mezelf en mijn eigen stijl. Dank dank! 

Barbara

psycholoog

Wist al alles over psychologie maar snapt nu ook de psychologie van haar kast.