The Style Shrink

Pre-order mijn boek Kleed Jezelf Gelukkig nu! (en ontvang onze nieuwste module t.w.v. € 59,- gratis)

Ja! 
Eindelijk! 
Mijn boek is af en klaar om de weg richting jouw boekenkast af te leggen! 

Misschien schiet er even door je hoofd: ‘Alweer een stylist met een boek.’ Maar dit boek gaat niet over mij. En het gaat niet over styling. Ik ga je geen tips geven of trucjes leren. En het enige wat ik je kan uitleggen over musthaves en eyecatchers, is dat ze niet bestaan. Sterker nog: ik ben in de overtuiging dat alles wat we geleerd hebben over kleding en over ons uiterlijk, helemaal niet waar is. In mijn boek leg ik je dat haarfijn uit. 

Waar dit boek over gaat, is over onze relatie met kleding. En ik kan je alvast verklappen: die relatie is vrij belabberd. Ik grap weleens dat de meeste vrouwen een haat-liefde-verhouding met twee dingen hebben: eten en kleding. We doen het allebei dagelijks en daarom leek het me de hoogste tijd om die relatie met kleding (daar heb ik tenslotte verstand van) te verbeteren. En om je een langetermijnoplossing te geven. Ik weet namelijk, na jarenlange ervaring als stylist en na heel veel onderzoek, dat je jezelf gelukkig kunt kleden. En dat het doodzonde is om de kracht van kleding te onderschatten en maar een beetje aan te blijven rommelen of te blijven ploeteren. 

Al heel lang koesterde ik de wens om alle vrouwen te kunnen helpen met de zoektocht naar een eigen stijl. En ik ben er ook al een tijdje van overtuigd dat een eigen stijl ook echt ‘eigen’ zou moeten zijn. En niet opgelegd door iemand anders. Ook niet door een stylist. Maar hoe weet je nu wat ‘eigen’ is? Ik wist al heel lang zeker dat er een betere, snellere en meer effectieve methode moest zijn dan weekenden lang moodboards plakken. Zo’n methode bestond alleen nog niet en dus besloot ik hem zelf te maken. Ik heb me net zo lang in het fenomeen ‘eigen stijl’ verdiept, tot ik genoeg informatie had om mijn eigen methode om de stijl te vinden die past bij jouw karakter, te kunnen ontwikkelen. 

Het is mijn missie om af te rekenen met ‘een kast vol met spullen maar nooit iets om aan te trekken’. Ik wil je helpen alle beperkende overtuigingen die we hebben ten aanzien van ons uiterlijk en ten aanzien van kleding overboord te gooien. Ik wil je gelukkig voor je kast en voor je spiegel krijgen. Dit boek gaat je daarbij helpen!

Wanneer je het boek nu bestelt als pre-order, ontvang je het op 6 oktober in huis. Op 6 oktober krijg jij dan ook gratis toegang tot onze nieuwe module ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ t.w.v. € 59,- Hierin leer je middels video’s, visuals en tekst alles toepassen wat je in het boek gelezen hebt. 

Liefs,
Manon 

Delen
Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

En ontvang tips, aanbiedingen en de laatste updates over mijn activiteiten.