The Style Shrink Kleed jezelf gelukkig

BESTEL NU MIJN BOEK ‘KLEED JEZELF GELUKKIG’

Op 6 oktober zag mijn boek (lees: baby) ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ het levenslicht. Het resultaat van iets waar ik maandenlang gigantisch veel liefde in heb gestopt. En ik kan niet wachten tot -ie in jouw armen ligt! Denk jij nu: ‘yeah right, de zoveelste stylist met een boek.’ Wacht dan even met afhaken. Dit boek bevat namelijk álles wat jij en ik 25 jaar eerder hadden willen weten. 

Kleed jezelf gelukkig: je bent geen appel of peer! 

Met meer dan 15 jaar ervaring als stylist kriebelt het tot in mijn roodgelakte teennagels om al mijn kennis uit de doeken te doen. Omdat ik elke vrouw gun wat ik weet. Ik sta te popelen om je uit te leggen waarom jij geen appel, peer, omgekeerde driehoek of whatever bent. Waarom je kunt stoppen met screenshots maken van outfits op Instagram. En waarom je alle (ongeschreven) regels over kleding volledig kunt loslaten. 

Bestel ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ en ontdek je eigen stijl

Ik ga je helpen antwoord te krijgen op de vraag: welke stijl past nu écht bij mij? Ik ga je leren hoe je voorgoed afrekent met miskopen en je kledingkast omtovert tot een garderobe vol liefde. Ik ga je helpen afscheid te nemen van alles wat het niet leuk maakt om ’s ochtends voor de spiegel te staan. En je laten zien hoe jij jezelf gelukkig kunt kleden. Ben jij klaar voor de rest van je leven? 

Geef ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ cadeau

Als je dit boek niet voor jezelf bestelt, doe het dan voor je vriendin, je moeder, je dochter of je collega. Zie het als een bijzonder cadeau waar ze haar leven lang plezier van heeft. Oók (lees: helemáál) als ze zich al leuk kleedt. Want dat je dit boek koopt of krijgt, impliceert niet dat je nu iets niet goed doet. Het betekent dat je je wilt verdiepen in iets wat je dagelijks doet. Trust me, jij gaat punten scoren met dit cadeau.

Al heel lang koesterde ik de wens om alle vrouwen te kunnen helpen met de zoektocht naar een eigen stijl. En ik ben er ook al een tijdje van overtuigd dat een eigen stijl ook echt ‘eigen’ zou moeten zijn. En niet opgelegd door iemand anders. Ook niet door een stylist. Maar hoe weet je nu wat ‘eigen’ is? Ik wist al heel lang zeker dat er een betere, snellere en meer effectieve methode moest zijn dan weekenden lang moodboards plakken. Zo’n methode bestond alleen nog niet en dus besloot ik hem zelf te maken. Ik heb me net zo lang in het fenomeen ‘eigen stijl’ verdiept, tot ik genoeg informatie had om mijn eigen methode om de stijl te vinden die past bij jouw karakter, te kunnen ontwikkelen. 

Het is mijn missie om af te rekenen met ‘een kast vol met spullen maar nooit iets om aan te trekken’. Ik wil je helpen alle beperkende overtuigingen die we hebben ten aanzien van ons uiterlijk en ten aanzien van kleding overboord te gooien. Ik wil je gelukkig voor je kast en voor je spiegel krijgen. Dit boek gaat je daarbij helpen!

Wanneer je het boek nu bestelt als pre-order, ontvang je het op 6 oktober in huis. Op 6 oktober krijg jij dan ook gratis toegang tot onze nieuwe module ‘Kleed Jezelf Gelukkig’ t.w.v. € 59,- Hierin leer je middels video’s, visuals en tekst alles toepassen wat je in het boek gelezen hebt. 

Liefs,
Manon 

Delen